Saltimboccamarsalavin eller vitt vin. Salta och peppra kalvharen. Rulla en skinkskiva och två salviablad (en på vardera sida) runt kalvbitarna www.koket.se
Saltimbocca med kyckling 1 dl marsalavin. Dela kycklingfiléerna på längden i två delar eller köp 2-delade filéer och lägg dem på en skärbräda Hemmets Journal
En fläskfilé you can´t refuseSALTIMBOCCA MED MARSALASKY OCH RÄTIKASALLAD MED TRYFFELDRESSING. Häll på vatten, marsalavin och kalvfont och koka ur stekpannan Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Grillad kycklingfilé saltimbocca Blanda med marsalavin och kycklingfond, rapsolja, salt och svartpeppar. Gör så här. Kyckling. Salta och peppra kycklingfiléerna Touchoftaste
Kalventrecôte med marsalasås Marsala är ett italienskt starkvin som till exempel används till den klassiska italienska rätten saltimboccaKatinkas Kitchen
Saltimbocca med fläskfilé 2 ½ - 3 dl marsalavin. Skär fläskfilén i ca 2 cm bitar och banka ut dem tunt mellan plastfolie. Salt och peppra Matklubben.nu
Kyckling saltimbocca med gnocchi ½ dl marsalavin. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg salviablad på kycklingen och linda in kycklingen i parmaskinkan Matklubben.nu
Saltimbocca Häll vinskyn över saltimboccan. 1,5 dl torrt marsalavin eller torrt vitt vin. Banka ut köttskivorna så de blir 0,5 cm tjocka Coop
Saltimbocca 1 dl vitt vin, gärna marsalavin. 1. Dela kycklingfiléerna och lägg dem mellan två plastfolieark och platta ut dem med botten av en liten kastrull Hemmets Journal
Saltimbocca alla Romana ) Tillsätt marsalavin och kalvfond och koka ihop såsen. 1/2-1 dl marsalavin. Ugnsstek potatisklyftorna enligt förpackningsråd Ica kuriren
Saltimbocca alla romana 5 dl marsalavin. Platta ut köttskivorna genom att banka dem försiktigt med knytnävens sida. Lägg en skiva skinka på varje kalvskiva och fäst salviabladen ovanpå med tand-petare genom hela lagret Ica kuriren