Jag avslutar sedan med tärnad saltgurka som vänds ner efter att jag tagit ut pytten ur ugnen. Varje år när jag gör minskinka tänker jag på hur god den ska bliipyttipannan
IngredienserPortioner. 4 1200 g stor potatis 3 stora gula lökar 600 g stekt eller kokt kött och korv 3 msk olja 3 msk smör salt och svartpeppar 1 kruka persiljaTillservering stekt ägg inlagda rödbetor saltgurka Lägg tilliinköpslistan
Saltgurkan smakade jag för första gången idag när vi åt pyttipanna och den var helt magisk. Översta hyllan i vårt kylskåp består just nu av ett helt gäng tunga burkar med diverse godsaker i - pappas ättikskurka och saltgurka, inlagda rödbetor och plommonmarmelad
ex rödbetor, pepparrot och saltgurka. Många beskriver rätten som en lyxigarevariant av pyttipanna, framförallt på grund av att den enligt konstens alla regler ska göras på oxfilé (recept här)
Ät med Rödbetor, Saltgurka. Stek Pytteni smöret, salta. Tillsätt grädden och låt puttra. Saltgurka. Stek äggen, tills gulan börjar stelna, eller använd råa ägg
Servera med saltgurka. Stek pyttipannaniMilda och slå på buljongen och grönsakerna. Skär champinjonerna och zucchininimindrebitar och stek iMildatill de får fin fär
minimajs, litesaltgurka, cocktailtomater och sugersnaps. Veckan som var har varitlitehipp som happ om jag ska vara ärlig med pyttipanna, stekt korv och hemlagat mos och en fantastiskt snabblagad enkel vegetarisk tomatpasta
Skånsk pyttipanna med äggula och saltgurka . Men med minainfluenser så gör jag den som min far gjorde den, stuvad med senap och serverad med en äggula samt saltgurka och där biddepytten skånsk