Salta. Mina inlagdarödbetor. Vänta minst ett dygn innan du äter de inlagda betorna. För ett tag sedan fick vi några hemodlade rödbetor av min pappa som han odlat i sitt land
Jag gjorde inlagdarödbetor för nåt år sen, efter ett recept i en av mina gamla kokböcker. Den här inlagda svampen gjorde jag häromveckan på några fina blodriskor som jag snubblade över på en skogspromenad
Måste erkänna att inlagdarödbetor är något jag har ganska svårt för men jag gjorde kalops här om dagen och tänkte att jag skulle ge betorna en ny chans
Salta och peppra och pensla med olja. Skala rödbetorna och slå in dem i aluminiumfolie. Lägg rödbetorna på medelhög värme på grillen för uppvärmning när fisken legat på i 10 minuter. 4 st rödbetor
Salta och peppra. Påsen ligger i frysen och väntar på att få slängas ner i en långpanna och ätas i stora tugga tillsammans med ägg, inlagdarödbetor och ketchup