Ringla över olivolja, salta och peppra. I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsaker i foliepaket direkt på grillen tillsammans med grillad rostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
Salta, peppra med svartpeppar, krydda med kryddor som man tycker om, jag använder ofta italiensk salladskrydda, smoked paprika och lite cayennepeppar och färsk timjan är också jättegott att ha på, och blanda runt
Häll lagen het över grönsakerna och sätt på lock. Koka morot och palsternacka i saltat vatten i 5 minuter. Lägg i resten av grönsakerna och koka i 3 minuter till. Grönsakerna behöver stå och dra 1 dygn innan de serveras
Något som är otroligt gott är rostade grönsaker. Plocka fram dina favoritgrönsaker, skär dem i bitar, häll på lite olja, salta, peppra och rosta dem i ugnen (eller på folie över grillen) på 225 grader
Salta och peppra ordentligt. Kärna ur och halvera paprikan, halvera körsbärstomaterna (eller hellre små trädgårdstomater i olika färger om dessa finns i din butik)
Delade dom och fördelade dom i små aluminiumformar, pressade över citron, ringlade över olivolja, saltade och pepprade och la över några timjanskvistar, klippte också över lite gräslök och vitlöksblast