salt och peppar. En rejäl bit torskrygg med skirat smör och riven pepparrot. salt och peppar. Torskrygg är enkelt att tillaga, fast och fint i köttet och lätt att variera
Lägg fisken i en smord ugnsform, och kvarna över en aning salt. Lättgjord och supergod är den här fiskrätten, torskrygg som bakas i ugnen på låg värme med ett smakrikt pestotäcke
Jag pepprade och saltade, samt ringlade över rikligt med smör över dem. Torskryggen i portionsbitar, så många man behöver, lade jag ovanpå de gröna bönorna
Salt & vitpeppar. Jag är ju en person som helst äter färsk fisk men torskryggen som man köper fryst i bit från tex Findus är helt ok & det blir ju lite mer ekonomiskt
salt o peppar. Torka noggrant och stek torskryggen till fin yta i smör. Grunda med sparris på varma tallrikar, lägg varsamt på torskryggen, häll över skirat smör, och strö över "serranochips"
Koka vitlök, potatis och blomkål i saltat vatten tills allt är mjukt. Har varit lite problem att få tag i fin fisk ett tag men igår fick vi tag i en bit fin, fin torskrygg