Salt torskfile recept

Gratinerad torskfilé med broccoli

Gratinerad torskfilé med broccoli

Koka upp vatten, salt och buljongtärning eller fiskfond. Koka broccolibuketterna i lättsaltat vatten ca 5 minuter. 1 tsk salt
Torskfilé gryta

Torskfilé gryta

Krydda efter smak med örtkrydda, salt och peppar och koka upp. Salt. Koka upp vatten i en kastrull. Hacka den gula löken och lägg den i kastrullen tillsammans med dragonen och buljongtärningarna
Krämig torskfilé i ugn

Krämig torskfilé i ugn

För att göra den än mer småbarnsvänlig tog jag bort salt och peppar. Salta och peppra. Smaka av med salt och peppar
Smörstekt torskfilé med hemmagjord Hollandaisesås

Smörstekt torskfilé med hemmagjord Hollandaisesås

Smaksätt med salt och peppar. TorskfiléPotatisGrön sparrisSås250 g smör3 st äggulor2 msk äppelcidervinäger½ citron, saftenSalt, efter smakVitpeppar, efter smakStek torsken i rikligt med smör, salta & peppra
Panerad torskfilé med kall sås

Panerad torskfilé med kall sås

vitpeppar och salt. en nypa salt. Torka av de tinade torskfilébitarna och salta och peppra dem. vitpeppar och salt
Ugnsbakad torskfilé

Ugnsbakad torskfilé

salt och nymalen svartpeppar. Salta och peppra torskfiléerna. salt och nymalen svartpeppar. Tisdagstorsk. Ingredienser till 2 portioner
Örtbakad torskfilé i ugn

Örtbakad torskfilé i ugn

salt och nymalen vitpeppar. Salta och peppra torskfilén och lägg den ovanpå rotsakerna. 1 salladslök salt och nymalen vitpeppar
Stekt torskfilé med remouladsås

Stekt torskfilé med remouladsås

Smaka av med salt och peppar. Vänd fisken i mjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd blandat med salt och peppar
Ostpanerad torskfilé

Ostpanerad torskfilé

salt och citronpeppar. Blanda samman ströbröd och ost med salt och citronpeppar på en tallrik. Smaka av med salt och citronpeppar
Torskfilé med tomat och basilika

Torskfilé med tomat och basilika

salt och nymalen vitpeppar. Salta, peppra och vänd dem i vetemjöl. salt och nymalen vitpeppar. Servera fisken med pressad potatis och grönsallad med fänkål
Rimmad torskfilé med räktopping, brynt smör och dillslungad delikatesspotatis

Rimmad torskfilé med räktopping, brynt smör och dillslungad delikatesspotatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Rimmad torskfilé 500 gram torskfilé 1,5 msk salt 2 tsk strösocker 5 dl vatten 0 svartpeppar 0 smör , till stekning Potatis 700 gram delikatesspotatis 0 salt 0,5 kruka(or) färsk dill 1 msk smör Räktopping 2 st ägg , kokta och grovhackade 240 gram handskalade räkor 0,25 st gurka , fint tärnad 0,5 kruka(or) färsk gräslök 1 msk riven pepparrot , 1-2 0 salt 0 svartpeppar Brynt smör 100 gram smör Tillbehör 0,25 kruka(or) färsk dill , 4 dillvippor 0,5 st citron(er) Köp receptet
Pestoöverbakad torskfilé

Pestoöverbakad torskfilé

Krydda torskfiléerna med salt och peppar. salt. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda pesto och matlagningsgrädde till en jämn smet