Rensa och skär svampen i mindre bitar, stek den i stekpanna i oljan och smöret tills den börjar få färg, strimla löken och hacka vitlöken och tillsätt och fortsätt steka, tillsätt den torkade timjanen och salta och peppra
Veckans så otroligt goda pirog med svamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. Vi bestämde oss för att ta Karl-Johan svamp från skafferiet och la den i blöt
Saltad fårticka och blek taggsvamp ger ett härligt tuggmotstånd. När de lagts i blöt för att få bort det starkaste av saltsmaken så är det dags att lägga den över natten i en ättikslag
Gör man inte så, så kan man saltasvampen och potatisen för sig. På toppen strör man över potatiscrisps och slutligen lite tryffelsalt, bara för att jag råkade ha det
Salt och svartpeppar. Skär svamparna i passliga bitar. Krydda med salt och svartpeppar enligt smak. Rosta svampen i en kastrull, tills vätskan har avdunstat
Salt. Gnid in brödet med en vitlöksklyfta, lägg på svamp och räkblandningen. Stek kantarellerna på medelvärme i smör, tillsätt den hackade rödlöken och salta och peppra
salt och peppar. Ansa och skär svampen i halvor. Krydda med salt och peppar. 200 g svamp. Stek kyckling, svamp och vitlök i en stekpanna ca 5 minuter. 1 paprika 200 g svamp. 2 vitlöksklyftor salt och peppar