Smakar av med salt, peppar och pizzakryddor. Skala squashen, halvera den, skrapa ut kärnorna, halvera paprikan och rensa från kärnorna, skär sqausch, paprika och tomater i tärningar
salt och peppar. Squash och zucchini är samma sak, så man kan använda vilket som. Kläck ner ett ägg, salta och peppra efter smak, och blanda ihop allt väl med händerna
Smaka av med salt, peppar och oregano. Skölj och ansa squashen. salt och peppar. Tillsätt squashen och låt allt fräsa samman under omrörning tills allt är genomvarmt
Koka upp vatten i en kastrull med salt i. Salt. Skölj squashen och dela den i 1 cm tjocka skivor på snedden. Låt squashen koka i 3-4 minuter. Häll det över squashen och gratinera i ugn 200 grader ca 20 minuter (så den fortfarande är lite fast). 1 medelstor squash
tsk salt/liter vatten. Koka ihop lagen några minuter och häll den i burken så att den täcker squashen. Skär squashen i ganska stora bitar och koka dem knappt mjuka saltat vatten cirka 2-3 minuter. Lägg i squashbitarna och låt dem koka i lagen 2-3 min. 2 kg squash
Tillsätt grädde och citronskal, och smaka av med salt och peppar. Skär squashen i små bitar. Fräs purjolök, squash, vitlök och kummin ett par minuter i en stor gryta med smör