salt och peppar. Att para samman den ybersvenska sillen med Libanesisk ost är kanske ingen man i första taget tänker på, men fru M tyckte att det var en tanke väl värd att testa och det visade sej bli en smarrig sammanslagning
Strö över mjöl och späd med grädde, mjölk och sillspad. Varva potatis, ägg, sillen i bitar och sås i två lager, tänk på att lägga sås också mellan varven
Blanda crème fraiche med ost och gräslök och smaka av med salt och peppar. salt & nymald svartpeppar. På dagen äter vi lunch tillsammans med Calles familj och ofta innefattar lunchen snaps, något med västerbottensost och nypotatis (och jättemycket sill, hu)
Många tror att det behövs mycket socker i inläggningen för att sillen ska hålla sig, men den håller sig alltså bra även utan bara halten av salt och ättikssprit är hög
Riven ekologisk ost, köttfärs från naturbeteskor, svensk, ekologisk gul lök, kravmärkt bacon, ekologiska ägg från frigående höns, ekologisk laktosfri grädde, ekologiskt ströbröd, salt och kryddpeppar och dijonsenap