Krydda sen ordentligt med salt, peppar, citronpeppar och fiskkrydda. Salt. 1 kg röding eller öring. Tag fisken (som är urtagen och huvudet borttaget på) och skölj den
Koka potatisen i lättsaltat vatten. Smaka av med salt och peppar. Krydda fisken med salt och peppar. 4 st röding- eller öringfiléer, à 150 g, med skinnet kvar. 1flingsalt
Rödingen har jag stekt i rikligt med smör (margarin är en styggelse) med bara salt och peppar. Stekt röding med färskpotatis och skånsk senapssåsJag antar att ni alla kan koka potatis så det behöver vi inte gå närmare in på
Salta och peppra med citronpeppar och lägg några citronskivor ovanpå filéerna. Ugnsbakad röding. Salt. Smörj en ugnsfast form och placera rödingfiléerna i formen
Salta och peppra ordentligt och lägg lök, citron och färsk dill både i, under och över. 70 gram fraiche 5%, 1 tsk majonnäs, lite fransk senap, vitvinsvinäger, salt, peppar, hackad dill, hackad rödlök och några korn socker
Lägg äggulor, citron, dijonsenap, dill och salt i en matberedare och starta mixern. Servera rödingfilén till de ugnsbakade grönsakerna, det pocherade ägget och dillkrämen