salt och peppar. ) Hummer, gratinerad sådan, som avnjöts här i köket på lillejulafton då vi upptog en gammal tradition att äta djur från havet och låta dom få sällskap av bubbor
Smaksätt med salt och cayennepeppar. Jag har nog bara ätit färsk hummer förut, men gratinerad var riktigt gott och kan med fördel göras på fryst hummer
ev salt (Salt brukar inte behövas, fonden och hummern brukar räcka). Chiligratinerad hummer. Jag har skrivit om chiligratinerad hummer tidigare, men då utan recept
salt. en hel hummer. Krydda med salt och chiliflingor. Dela hummern i två delar. salt. Jag älskar skaldjur. När vi är utomlands äter jag nästan bara det
4 1 msk smör 1 msk vetemjöl 2 dl mjölk 2 dl riven Västerbottensost 1 äggula salt peppar 2 hela humrar 1/2 kruka gräslök Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
strössla med lite flingsalt, persilja och lite av osten som blev över in i ugnen strax efter hummern och efter några minuter har man ett väldigt gott tilltugg
salt och peppar. I onsdags skrev vi om skaldjurspasta och faktiskt så blir det skaldjur även idag, dock av den lite lyxigare och större sorten som lystrar till namnet hummer
Smaksätt såsen med vin, salt och peppar och blanda sedan ner hummerköttet. salt. Klyv hummern. Gratinerad hummer 2 hummrar, kokta stora. Gratängsås2 msk smör 2 msk vetemjöl 3 dl grädde och fiskbuljong 1 äggula 1 msk torr vermouth eller torr sherry salt cayennepeppar