Smaksätt med pressad citron, dill samt salt och peppar. Salt och peppar. När man står där på kvällen och ska laga mat till hungriga barn så får man ibland ta till lite snabba medel… Jag är inget jättefan av färdiga köttbullarna men någon ”snabbmat” som ibland åker fram här hemma är fiskpinnar
Jag älskar nämligen den milda vitlökssmaken i ramslök och använder gärna ett färdigt flingsalt med ramslök och även en pestokrydda med ramslök som jag brukar köpa hos Zmaka
Saltafisken. salt och olivolja. Lägg i fisken. Häll över citronsaft, dragon och vitlök. Vit fisk med dragon, citron och vitlök (4 personer). ca 600 g färsk/tinad vit fisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). drygt 1/2 dl saft ur 1 citron. ca 600 g färsk/tinad vit fisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). 1 citron
Salta firren. Blanda grädde, chilisås, citronsaft och peppar i en bunke. Mattias fyller år på torsdag och han har varit sugen på fisksoppan länge nu så det blev bra att skjuta på den förra veckan
skölj fänkål och purjolöken och skiva ned, lägg allt i en smord ungsform,krydda med salt och peppar. Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal