Att lätta upp med ris och salsa kan jag verkligen rekommendera, och att skopa upp chilin med nachos. Salsa som räcker till fyra toppings gör du genom att blanda
Dela limen i fyra delar och pressa ut saften över tomaterna, rödlöken och chilin. Pico de gallo för heta sommarkvällar  Pico de gallo är en sydamerikansk tomatsalsa och en favorit i mitt kök
Riktig bra baser att ha i kylen för att piffa upp vardagsmaten eller förstärka en grillsås, en glace, i grytan, i soppan, i en kall sås med creme fraiche, i en vinegrette, i en salsa, varm macka, paj…
Brukar ta lite vad jag har hemma och blanda i salsan men alltid tomat, olivolja, vitlök och chili. I take little what I have at home and mix into the salsa but always tomatoes, olive oil, garlic and chili
Vi åt chilin med salladsblad, riven ost, en salsa med galiamelon och tomat och så rysk youghurt. Sleva runt lite och sen på med vätskan, tomatpuré och peppar
Hacka tomaterna, salta gärna lite på dom och lägg dom att rinna av i ett durkslag. Finhacka lök, pressa vitlök och chili och blanda alla ingredienserna