finhacka schalottenlök, tomater och ½ kruka koriander och lägg i en skål. Servera lechon asado med chapatibröd, salsa roja, yoghurtsås, gurka, mixsallad och ½ kruka koriander
Salsa. Salladsblad, tomat, gurka, ananas och lök. krossade tomater. Guacamole (avokado som mortlats med pressad vitlök, lite chili, lime, salt, peppar och lite crème fraiche)
Blanda allt till er salsa fresca i en blender och mixa till en grov och löjligt delikat salsa. Toppa med tärnad färsk ananas och er delikata salsa fresca
Finhacka tomater, mango och rödlök. hackad gurka. saft från en lime. I alla fall, jag är ju lite envis och vill prompt ha egengjord salsa och guacamole till tacon, "annars kan det vara"
Salsa, hur stark du vill. ) hacka en liten tomat, riv vitlöken och pressa i lime. Inget ont om svennebanantacos med majs, färdigkrydda och gurka, men detta recept slår det med hästlängder
Till min gröna Pico de Gallo salsa som är på gröna tomater, grön chili, gurka, bifftomater bla. Skala, kärna ur och tärna gurkan, tärna mango och avocado (ett tips är att låta avocadokärnorna ligga kvar med det tärnade avocadoköttet så blir det inte missfärgat
Blanda alla ingredienser till salsan och smaka av med limesaft och salt. Servera tillsammans med bulgursalladen och salsan eller bjud den i tortillabröd med grönsallad och salsa
Till kycklingen åt vi raita, salsa, mangochutney och papadums. Basmatiriset kokade vi med torkade kryddor(citrongräs, limeblad, ingefära, kardemumma) och det blev bara en alldeles lagom mild smak