Eftersom det har ramlat in en hel del positiv respons kring bilderna på laxtacosen så tänkte jag även bjuda på recepten till de busenkla tillbehören också
Denna goda mango och avokadosalsa kan du använda till många olika ändamål, om du inte ska ha den till kycklingfajitas så passar den väldigt bra till till lax och annan fisk, exempelvis en god råmarinerad lax eller varför inte till den grillade fisken i sommar
Tina mangon. 2 dl fryst mango. 2 msk hackad färsk koriander. Dela, kärna ur och skala avokadon. Skär den i tärningar och blanda med övriga ingredienser
Tillsätt en tesked honung och en nypa salt och rör ihop till en salsa. Skala och riv ingefära, finhacka koriandern och blanda alltsammans tillsammans med tärnad färsk eller tinad djupfryst mango
Till min gröna Pico de Gallo salsa som är på gröna tomater, grön chili, gurka, bifftomater bla. Skala, kärna ur och tärna gurkan, tärna mango och avocado (ett tips är att låta avocadokärnorna ligga kvar med det tärnade avocadoköttet så blir det inte missfärgat
Salsan innehåller koriander vars smak vissa har väldigt svårt för och då går det att utesluta den, även om jag personligen tycker den gör sig fantastiskt bra i denna typ av mat
Jo, jag hittade ett recept på en salsa med äpple och rättika. Jo, lax. Receptet innehöll dessutom koriander, vilket passade perfekt eftersom jag hade en halvvissen sådan i köksfönstret