Salsa är bra att göra lite i förväg för att smakerna ska hinna sätta sig ordentligt. Salsan är god att servera till köttet, men även att doppa små hemgjorda tortillasnacks i
Preparar la salsa de tomate. * Unas hojas de albahaca fresca o 1 cucharita de albahaca seca. Tapar con la salsa de tomate y hornear a 220 grados unos 20-25 minutos
Preparar la salsa de tomate. Unas hojas de albahaca fresca o 1 cucharita de albahaca seca. Tapar con la salsa de tomate y hornear a 220 grados unos 20-25 minutos
Blanda allt till er salsafresca i en blender och mixa till en grov och löjligt delikat salsa. Toppa med tärnad färsk ananas och er delikata salsafresca
Inte förrän tills ganska nyligen insåg jag att den påminde väldigt mycket om salsafresca. Tomatsalsan är något jag ätit med filippinsk mat sen jag var liten
Valentina's salsa picante (eller liknande, ganska mild slät salsa). Egentligen ska det vara quesa fresca på toppen men det är i princip omöjligt att hitta här så vi tog en mild, riven ost istället