Sedan kan man ju använda precis vilken kyckling man vill, idag blev det salladskyckling, men det funkar ju precis lika bra med överbliven kyckling från gårdagens middag
Skär bacon och stek det knaprigt Koka pastan. Pia Ca 368 kcal/port utan grönsaker Babyspenat 100g ca 14,5 kcal , 1 tomat ca 15 kcal Lök 100 g ca 32 kcal Gurka 100 g ca 14 kcal Sockerärtor 100 g ca 40 kcal 4 port   4 dl okokt pasta 1 pkt kotlettbacon 200 g salladskyckling 100g fetaost 10% 2 msk pesto Babyspenat coctailtomater färsk lök gurka färska sockerärtor ev andra grönsaker du tycker om  Skär och blanda alla grönsaker i en skål. 1 pkt kotlettbacon. 200 g salladskyckling
Klipp bacon i mindre bitar och knaperstek. Klicka ut på stort tortillabröd, strössla över lite knaperstekt bacon och rulla ihop och lägg i form (pensla formen med lite olja innan så de inte fastnar)
Strimla sallad och kycklingköttet, blanda med parmesan, bacon och olivolja. 1 tsk bacon , knaperstekt. 1 st kycklinginnerfilé , stekt, eller 3 msk stekt salladskyckling
Stek upp bacon och kyckling och krydda med salt och peppar. Servera med ris eller pasta 1 pkt salladskyckling (kronfågel eller odelmans). 1 pkt tärnad bacon
Stek upp bacon och kyckling. Blanda ihop riset, grönsakerna, kyckling och bacon i en stor skål. 1 pkt salladskyckling (Odelmans eller Kronfågel). 1 pkt tärnad bacon
- men bacon kommer till som garnering. Strimla baconet centimeterbrett tvärsöver traven i paketet. 4 pkt bacon. ca 1 kg ätfärdig, tinad salladskyckling
Stek bacon och låt rinna av på hushållspapper. Blanda mjukost och Fjällbrynt Original, rör sedan i ner övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar 150 g stekt och strimlad bacon. 300 g strimlad salladskyckling
alt färdig salladskyckling tex Odalmannen. 1 pkt färdigtärnad bacon. Bryn lök, broccoli och paprika. Tillsätt kycklingen (brukar köra filéerna färdiga i ugn först och sen skära dem i småbitar) och strö över curry
Skär baconet i strimlor och stek i en stekpanna tills de blir knapriga. ca 500 g kycklinglårfilé eller färdigstekt salladskyckling. 1 paket bacon, 140 g
Skär kycklingbrösten i skivor eller fördela salladskycklingköttet ovanpå salladen. Toppa med det knaperstekta baconet och någon färsk örtkrydda, t ex mejram eller timjan