Lägg på ett salladsfat. Ta fram och låt köttet ligga framme övertäckt med plastfolie så att det blir rumstempererat medan du börjar laga övriga tillbehör
Servera salladen med granatäpple på salladsfat eller skål. Skär av botten och toppen på granatäpplet så att du ser de stora klyftor med vitt fruktkött med kärnorna mellan
Lägg upp i ett stort salladsfat. Skölj tomaterna och lägg även om de i salladsfatet. Skölj bönorna noga. Skölj och hacka salladsärtorna, tillsätt dom tillsammans med örter, salladslök, sallad och eventuellt gurkbitar
Lägg allt på ett salladsfat och blanda med olivolja, vinäger samt en nypa salt. Blanda entrecotebitarna med olja, salt, peppar, soja och örter i en påse och låt marinera medan du lagar resterande tillbehör
Lägg upp i ett stort salladsfat. Skölj tomaterna och lägg även om de i salladsfatet. En enkel och supergod sallad som ursprungligen kommer från tidningen Allt om Mat