Mitt lilla bananbröd fick följa med mig till jobbet imorse. Kan inte uttala mig om det smakar som originalet eftersom jag inte har ätit bananbröd på Starbucks
Nyttligt bananbröd. Jag blev kontaktat av Chiquita Sverige som undrade om jag kunde tänka mig ett samarbete med de via Instagram, att baka ett nyttigt bananbröd
Hon hade gjort ett glutenfritt bananbröd, som var så otroligt saftigt, och dessutom helt fritt från socker - perfekt både som frukost och efterrätt med andra ord
Saftigt, luftigt och alldeles underbart. Men bananbröd är ett jättegott bröd som du kan slänga ihop när du har några bananer hemma som börjar se lite tråkiga ut
Det är väldigt saftigt och gott och fungerar minst lika bra till eftermiddagskaffet. En morgon här i juldagarna slängde jag i hop detta bananbröd och överraskade familjen på till morgonkaffet
Jag hade lust att baka bananbröd, men kände för att experimentera lite (mest för att mina bananer inte var tillräckligt mogna) Det var då jag kom på idén att använda pumpan jag hade i kylen istället
Kolla om bananbrödet är klart med en provsticka, är stickan torr är kakan klar. Plötsligt hänger de bara där i köket som oinbjudna gäster – de övermogna bananerna
detta bananbröd, om det inte vore för att jag skulle inspirerats av ett amerikansk recept som jag en dag kommer över på, på pinterest då skulle jag och som säkert alla andra svenskar kalla det en banankaka