Saftiga saffransbullar recept

Saftiga saffransbullar

Saftiga saffransbullar

Inför söndagens första advent har jag testat nytt recept på saffransbullar som jag hittade på suveräna bloggen Lindas bakskola
Saftiga saffransbullar

Saftiga saffransbullar

saffransbullar. Kram på er saffransbullar. 18 November 2015. Recept bakverk , kaffebröd & Kakor. jul,. julbak,
Saftiga saffransbullar med vit choklad

Saftiga saffransbullar med vit choklad

De är saftiga, har en härlig smak av saffran och är fyllda med vit choklad. Dessa är mina absoluta favoritbullar till jul och de är i mitt tycke mycket godare än vanliga traditionella lussebullar
SAFTIGA SAFFRANSBULLAR MED MANDELMASSA

SAFTIGA SAFFRANSBULLAR MED MANDELMASSA

Godaste fyllningen enligt min smak är helt klart med mandelmassa, helt galen i denna fyllning och bara den gör ju att hela bullen blir så mycket saftigare
Saftiga saffransbullar

Saftiga saffransbullar

Det här är de absolut mest saftigasaffransbullar jag någonsin bakat. Istället för att göra traditionella saffransbullar (eller lussebullar ) så testade jag idag att göra saffransbullar som vanliga bullar med mandelmassa och tillsatte då även saffran i degen
Saftiga saffransbullar

Saftiga saffransbullar

Jättesaftiga och goda. Först ut har vi de otroligt goda saffransbullarna jag gjorde till helgen. Senare tenderar att blir långt senare när det gäller mig
Saftiga saffransbullar i form

Saftiga saffransbullar i form

Smula jästen i en bunke, tillsätt en skvätt mjölk och rör ut jästen. Häll i saffran, salt, socker, ägg och resten av mjölken

Saftiga Saffransbullar utan Kesella

Lägg russinen i blöt en timme innan användning så bränns de inte vid i ugnen. Tag samtidigt fram 75 g margarin och låt bli rumstempererat
Lyxiga saftiga saffransbullar

Lyxiga saftiga saffransbullar

Antal portioner. 24 portioner. Ingredienser. Deg. 1 st kuvert saffran, 0. 5 g. 1 tsk strösocker. 1 tsk sprit, t ex vodka, rom eller cognac
Saftiga saffransbullar

Saftiga saffransbullar

Saftigasaffransbullar. 7 december 2015, 15. 44. Du behöver. 50 g färsk jäst 150 g smör1 g saffran 1 1/2 dl strösocker 5 dl mjölk 250 g kesella (10 %)1/2 tsk salt 1st ägg ca 17 dl vetemjöl Fyllning