Sägg ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker ordentligt pösigt. Rör der morötterna och oljan. Blanda de torra ingredienserna för sig och rör sedan ner de i smeten
Jag kan inte påstå att dessa morotsmuffins smakar lika gott som de från Amy's Bread, men med tanke på att faktiskt innehåller nyttiga ingredienser, kommer de inte långt efter
Den rivna moroten gör muffinsen saftiga och goda. Då jag gärna vill variera mig och inte göra exakt samma recept igen, komponerade jag istället morotsmuffins
Jag vågar nog säga att den saftiga morotskakan ligger chokladen hack i häl. För en tid sedan bakade jag mina första morotsmuffins och gjorde cupcakes av dem (se Morotscupcakes med kanin)
Muffinsen blev riktigt saftiga, men jag har lite svårt för konsistensen på lätt kesella. I paketet fanns även ett recept på morotsmuffins och eftersom jag aldrig bakat med sötningsmedel tidigare blev jag sugen på att prova
Här vill jag fresta er med morotsmuffins som jag även mosat banan i smeten. Morotsmuffins med banan (nötfri) - 6 muffins. Morotsmuffins med banan (nötfri) - 6 muffins
Sätt ugnen på 225°. Vispa ägg och råsocker pösigt. Kärna ur och hacka äpplet. Skala och riv moroten fint. Tillsätt äpple, morot, yoghurt och smör- &rapsolja i äggblandningen
Saftiga, mjuka men ändå lite att tugga på eftersom de innehåller både kokos och hackade valnötter. Det här receptet från Roy Fares ger helt fantastiska morotsmuffins
Tror ni att man kan baka bort vintern. Det tror jag. - SÅKLART ATT MAN KAN. Det här är mitt fräscha, vårvindiga och goda efterättsbidrag till Månades Sötsak, som denna månad gick under temat efterätt