Saftiga kycklinglår recept

Saftig förkokt kyckling med underbar grillglaze.

Saftig förkokt kyckling med underbar grillglaze.

Koka kycklinglår med ben ca. 4 stora kycklingklubbor (kycklinglår) med ben eller 4 kycklingfiléer. 14 stora kycklingklubbor (kycklinglår) med ben eller 4 kycklingfiléer Salt 15 svartpepparkorn En halv vitlök Glaze ½ dl farinsocker ½ dl japansk soja ½ dl ketchup ½ dl flytande honung eller muscovadosirap ½ tum stor knöl färsk ingefära 2 vitlöksklyftor ½ tsk tabascoKoka upp vatten med salt, pepparkorn och vitlök
Rödvinsbräserat Kycklinglår med Gräddig Vitlökssås

Rödvinsbräserat Kycklinglår med Gräddig Vitlökssås

Kycklinglår kräver ganska lång tillagningstid, för att det inte ska vara rött vid benet. Kycklinglår i Gräddsås på nytt sätt 2 stora Kycklinglår Paprikapulver Oregano Havssalt och nymald Vitpeppar 2 msk Smör 4 stora Vitlöksklyftor 2 dl Rödvin 1 stor Tomat 1 tsk Worcestersauce 1 krm Kanel 3 dl Grädde Skär några skåror i köttet ner mot benet, gnid in rejält med kryddor
Stekta kycklinglår

Stekta kycklinglår

Det här är ett enkelt sätt att steka kycklinglår inspirerat av Jacques Pepin. Kycklinglår. Snitta kycklinglåren på varje sida om benet så att den blir platt

Frasiga kycklinglår med körsbärssås och timjan

8 kycklinglår (helst handstyckade med skinn, alternativt bröstfilé med skinn). Stek kycklinglåren med skinnet ner i olivoljan i en stekpanna ca 10 min. 8 kycklinglår (helst handstyckade med skinn, alternativt bröstfilé med skinn)

Söta fina kycklinglår

Så mycket mer smak och saftigare än bröst. En gång kycklinglår, alltid kycklinglår. Lägg kycklinglåren i en plastpåse och häll ner marinaden
Persisk kyckling i ugn

Persisk kyckling i ugn

Lägg kycklinglåren och de hela vitlökarna som du skär av en bit av toppen på i en ugnsform. 900 g kycklinglår2 st vitlöksklyftor pressade1 tsk chili1 tsk gurkmeja1 tsk ingefära2 tsk koriander malen1,5 tsk kardemumma1 tsk kanel1,5 tsk salt1 st lime rivet skal och saft100 g smör4 st vitlök hela. 900 g kycklinglår2 st vitlöksklyftor pressade1 tsk chili1 tsk gurkmeja1 tsk ingefära2 tsk koriander malen1,5 tsk kardemumma1 tsk kanel1,5 tsk salt1 st lime rivet skal och saft100 g smör4 st vitlök hela. 900 g kycklinglår. 900 g kycklinglår
Fyllda kycklingfiléer med citronmarinerade grönsaker

Fyllda kycklingfiléer med citronmarinerade grönsaker

Vik upp kycklinglårfiléerna och krydda dem med salt samt peppar. Fyllda kycklinglår med smak av parmesan, soltorkade tomater och basilika, 4 pers. 700 g urbenad kycklinglårfilé. Fyllda kycklinglår med smak av parmesan, soltorkade tomater och basilika, 4 pers 700 g urbenad kycklinglårfilé
Matgikens ceasardressing

Matgikens ceasardressing

Väl hemma kastade jag in de båda fåglarna i ugnen på 150 grader och två timmar senare njöt vi av varsitt mört och saftigt kycklinglår till middag
Anders heta kycklingklubbor i tomatsås

Anders heta kycklingklubbor i tomatsås

Putsa bort onödigt fett från kycklingen (spar skinnet det kan man ta bort när man äter eftersom det ger smak och ger ett saftigare kött) och krydda med salt och peppar och lägg i en ugnsform och låt dom gå på 225 grader i ca 15 minuter. Ca 1 kg kycklingklubbor eller kycklinglår