Dessa Pani Popo som är egentligen från Samoa ön men äts nästan överallt runtomkring (har jag hört) är saftiga och luftiga sötfrallor bakade med kokosmjölk och indränkta i kokos sås
Å andra sidan tycker jag att det är lätt att förlåta frallorna för det eftersom de är härligt saftiga och rustikt grova på det allra bästa vis eftersom de även håller sig mjuka i flera dagar i plastpåse
Det här receptet ger dig saftiga och luftiga frallor som går riktigt snabbt att baka ihop. Det går snabbt att göra, de är saftiga, luftiga och passar perfekt till alla pålägg
Jäs frallorna på plåten under bakduk i ca 30 miniuter. Blanda jäst, vatten, salt, socker och margarin. Tillsätt keso, ägg, linfrö, havregryn och vetemjöl
När jag kollade upp vad jag kunde använda resterande mängd till hittade jag detta recept (då i brytbrödsform vilket jag redan hade gjort och valde därför att göra frallor istället)
Riktigt saftiga och goda frallor som jag nog kommer baka själv så småningom. När jag kom hem från Stockholm i torsdags hade jag nybakade frallor som låg och väntade på mig så det blev riktigt gott kvällsfika