Laxen blir oemotståndligt mjuk och saftig och kan serveras till lite allt möjligt. Detta recept på hel laxfilé är ett bra exempel på att det enklaste ibland är det godaste
Laxen steker jag i smör på hög värme med endast salt och peppar, jag steker bara tills laxen fått fin färg, sedan får den vila, då blir den perfekt och saftig inuti
Se till att den är precis genomstekt, då är den som saftigast. Limesås. Pressa ur saften från limen, hacka koriander och blanda med crème fraiche och fisksås
Torsken blir saftig och god med potatispuré och äggsås. KampanjerDecemberkampanjerAlpha Plus fettsyror -15%Hud- och hårvård -20%JulbakskampanjPresenttips -15%Fyndhörnan
Laxen blir riktigt, riktigt saftig och god. Det är ett (bra) tag sedan jag gjorde fisk senast. Det var nog precis innan 2013 blev 2014 om jag inte kommer ihåg helt fel
Eftersom laxbitarna man köper (speciellt de frusna) varierar en hel del i tjocklek så är att använda en ugnstermometer det bästa tipset vi kan ge er, för att få en så saftig fiskmiddag som möjligt
Biffarna blir så saftiga och är packade med smak. Älskar färsbiffar. En storfavorit är á la Lindström. Det som är så bra med färsbiffar (förutom att det är himla gott) är att man kan slänga ner lite vad som helst
Den här ugnsbakade saftiga laxen med en len citron och basilikasås fick bli veckans fiskrätt. Vi åt den med pressad potatis och en sallad gjord på rödbetsblast
Fisken blir otroligt saftig och smakrik av att bakas på en bädd av grovt salt. Då var det måndag igen och vi startar veckan med ett lättlagat fiskrecept