Rulla ihop degen till en rulle och skär i bitar eller vik kakan dubbel och skär remsor. Resultatet blev över all förväntan - otroligt saftiga och goda bullar
Jag och min sambo David åkte till Gävle redan i fredags för att åka till Proteinbutiken för att hämta lite bars och drickor som de var snälla nog att sponsra oss med
Det blev både saftigt och fantastiskt gott med en lite mandelmassa i. Lussebullar med mandelmassa. Tillsätt kesella, socker, ägg, saffran, riven mandelmassa och salt
Den är bakad medkesella och därför är den väldigt saftig. Rör ner kesella. I Mitt köks senaste nummer hittade jag detta goda recept på persikokakamed kardemumma
Servera med vispad grädde. Låt kakan svalna en stund i formen. Smörj en sockerkaksform som rymmer ca 2 liter och strö den med kokos. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg
Enkelt att göra och saftigamed mycket smak. Saftiga lussebullar/lussekatter – guldgula som saffran. Blanda gärna saffran med en matsked vodka eller liknande för att få ut så mycket smak som möjligt
Åh jösses så saftig och god den var och när jag kikade igenom receptet kände jag att det. Jag har totalt missat den här kakan men nu har jag och barnen fått ett smakprov (och receptet