ca ½ citron, pressad saft och lite rivet skal. Krämigheten hade säkert mycket att göra med den där överblivna Philadelphiaosten som behövde komma till användning, prickarna hade garanterat med den ansenliga mängden dill och citronskal som vi är generösa med (fullständigt galna i)
Diska ur matberedaren och mixa ihop philadelphiaost, ägg, citronsaft, citronskal och socker i den. 500 g philadelphiaost (2,5 paket). saft och skal av 1 stor citron. 500 g philadelphiaost (2,5 paket). 2 ägg saft och skal av 1 stor citron
Riv skalet av en lime och pressa sedan saften ur en halv lime och blanda ner i smeten. Blanda philadelphiaosten med vaniljsockret och blanda sedan ner det i bunken med äggulorna och sockret
Strö på flingsalt och pressa över lite citron saft. Blanda ihop philadelphiaosten med sambal oeleken i en bunke (eventuellt den finhackade röda löken också om det önskas)