Pressa citronen och blanda sillen med saft och skal. Ugnsbakad Ädelost med varma Hjortron. Ringlade lite kallpressad Olivolja och Citronsaft på salladen
Blanda mascarponen med citroncurden, citronsaften och det rivna skalet. 11 citron, skal och saft. 1valfria bär, t ex blåbär, hallon, jordgubbar, smultron, hjortron. 1Citronkräm3 dl vispgrädde 250 g mascarpone 1,5 dl citroncurd 1 citron, skal och saft. 1Servering valfria bär, t ex blåbär, hallon, jordgubbar, smultron, hjortronVärm ugnen till 225 grader
Använder du pulver så blanda först ut den i limesaften och rör sen ner i de varma bären. Koka upp bären, du kan variera mellan till exempel hallon, blåbär, vinbär, lingon, hjortron, havtorn eller körsbär
Mät upp kesellan, gräddfilen, citrusraspet, sockret och fruktsaften. Pressa ur saften så du får 1/2 dl apelsinsaft eller 1/3 dl citronsaft. 1 dl hjortronsylt
Använder du pulver så blanda först ut den i limesaften och rör sen ner i de varma bären. Koka upp bären, du kan variera mellan till exempel hallon, blåbär, vinbär, lingon, hjortron, havtorn eller körsbär
Skär eller plocka kålen i grova bitar och blanda med citronsaft- och rivet skal, olivolja och salt. Varmrökt lax med hjortronyoghurt och somrig trädgårdssallad, foto
Använder du pulver så blanda först ut den i limesaften och rör sen ner i de varma bären. Koka upp bären, du kan variera mellan till exempel hallon, blåbär, vinbär, lingon, hjortron, havtorn eller körsbär
Blanda mascarponen med citroncurden, citronsaften och det rivna skalet. 1 st citron(er) , skal och saft. 1 valfria bär , t ex blåbär, hallon, jordgubbar, smultron, hjortron
1Hjortronmylta250 g hjortron, frysta 120 g rörsocker, strö 10 g vaniljsocker. 1Lättsjudna glasrabarber600 g rabarber 200 g vatten 200 g strösocker 1 vaniljstång 1 citron, saften