Riv skalet av lime och blanda ner i smeten, pressa ner saften av en halva. Jag använde mig av digestivekex som innehåller små jordgubbsbitar, gjorde säkert sitt för smaken
Diska ur matberedaren och mixa ihop philadelphiaost, ägg, citronsaft, citronskal och socker i den. 150 g digestivekex*. saft och skal av 1 stor citron. 150 g digestivekex*. 2 ägg saft och skal av 1 stor citron
Riv skalet av en lime och pressa sedan saften ur en halv lime och blanda ner i smeten. 8 st digestivekex50 g smörSmula kexen i en bunke, smällt smöret och häll över kexsmulorna, blanda och tryck ut i en form med löstagbar botten. 8 st digestivekex
Värm limesaften i en kastrull. Ta upp och låt gelatinbladen smälta i limesaften. 12 digestivekex. 2 st Lime, rivet skal och saft. 12 digestivekex. 2 st Lime, rivet skal och saft
Tillsätt till sist citronsaft, rivet skal av citronen, socker och vaniljsocker. 3 fjärdedelar av 400 g digestivekex. 0,5 citron, saft och rivet skal. 3 fjärdedelar av 400 g digestivekex. 0,5 citron, saft och rivet skal
Riv limeskal och pressa ur saften. Blanda ost, kesella, socker och skal och saft. 10 digestivekex. 2 små lime, skal och saft. pressad saft av 1 lime. Sjud jordgubbar, vatten, socker och limesaft ca 5 min i en liten kastrull. 10 digestivekex. 2 små lime, skal och saft
400 g digestivekex. samt saften från 0,5 citron. 400 g digestivekex. Ett tips till vårens alla fester. Långpanna är ett perfekt sätt att baka många kakor snabbt