Jag lagade en gryta med ytterfilé i kokosmjölk med röd currypasta. Rör i den röda currypastan. 2 msk röd currypasta. saft från 1 lime. 2 hönsbuljongtärningar 2 msk röd currypasta. saft från 1 lime 1 msk socker
Tillsätt honung, chutney, limesaft, hackad chili, krossade tomater och vatten. Rör ner de torra kryddorna och currypastan och låt dem fräsa med en stund
Skala och skär rotfrukterna i små bitar, häll i dom i grytan och tillsätt currypastan och curryn. 2 tsk röd currypasta. Saften från 1 lime. Häll sen i kokosmjölken, soyamjöken och krama i saften ifrån en limefrukt och låt det koka ca 15 minuter under omröring. Saften från 1 lime
Smaka av, tillsätt mer soja eller citronsaft efter behag. Salta och rör ner currypastan på slutet av stekningen, rör tills currypastan smält och allt köttet fått ta del av den
Pressa i limesaft. Bryn färsen och blanda i röd currypasta, salt och ingefära. saften från 1 lime. 3 msk röd currypasta. saften från 1 lime 1 burk kokosmjölk (400 ml). 3 msk röd currypasta
Häll i kokosmjölk, vatten och lägg sedan i ingefära, currypasta och grönsaksfond. skal och saft från 1 lime. skal och saft från 1 lime 1 tsk röd curry paste
Häll i sweetchilisåsen, limesaft och farinsockret och lite mer kanel. Hetta upp plattan och sätt på en stor kastrull och häll i oljan, vitlöken, currypastan, cayennepepparn och den finhackade gula löken