I stället för sås åt vi saffranssmör till fisken, saffran och fisk är ju ett välbeprövat gammalt slitstarkt par och man behöver ju inte alltid låta fisken simma i sås, eller hur
Saffranssmör. Gör saffranssmöret. Vilken fiskfilé som helst passar till denna rätt. 4 port. Ingredienser. 4 portionsstora fiskfiléer (á 150-200 gr), salt, peppar, ströbröd, 2 dl riven parmesanost
Det var väldigt länge sedan jag delade med mig av något fiskrecept, så det är verkligen på tiden. Det betyder inte att jag inte ätit fisk sedan i somras
Jag hade saffranssmör kvar i kylen sedan jag gjorde det här receptet på helstekt blomkål, och då fick jag idén att man kanske skulle kunna bryna det där smöret och tillsätta i hummusen
Stekt sejrygg med brynt saffranssmör, picklad gulbeta och torkad trumpetsvamp 4 port. Alla tidigare Kockens tips Stekt sejrygg med brynt saffranssmör, picklad gulbeta och torkad trumpetsvamp 4 port
Rör ner saffranssmör och mjölk i äggvispet och tillsätt sedan mjöl och bakpulver. Fredag. Ja, fredagskvällar är nog bland de bästa, att ha hela helgen framför sig ger ett lugn i hela kroppen
Rört saffranssmör. Servera med rostad levain och rört saffranssmör. Rört saffranssmör. Hela detta recept gör du dagen före och värmer sedan enbart upp vid servering