Pensla bullarna med ägg och tryck i lite saffranskräm och toppa med salta mandlar ovanpå. 1Saffranskräm250 gr mjölk 0,5 vaniljstång 1 g saffran 50 g råsocker 60 g äggulor, 3 st 20 g majstärkelse 15 g smör. Kavla sedan ut degen ca 2 mm tjock och stryk ut saffranskräm ovanpå, strö på lite krossade pepparkakor och rulla ihop degen som en rulle och skär därefter med en kniv till snäckor
Lägg samman tårtan med saffranskräm och krossade kakor i mellan varje pannkaka och gör en hög tårta Dekorera sedan tårtan efter behag med saffranskräm och kakor
Min första jultårta är som en liten pralin med mina favorit chokladbottnar som är så där lagom fudgia, (jag lovar att det snart kommer lite nya recept på just chokladbottnar, men här passar just dessa), som sedan varvats med en mjuk saffranskräm och lite lemon curd för att bryta av