Jätteenkelt och jättegott och jättefestligt och jätteimpande. Det är något visst med musslor, åt moules frites i Bryssel på den kända gatan mitt i stan som kantas av fiskrestauranger men blev inte särskild impad över smaken
Lägg kycklingbenen på en plåt och pensla med mango chutney. Stek kycklingen mitt i ugnen ca 40 min. Hetta upp olja i en kastrull och stek lök, saffran och kamutvete någon minut
Eftersom tårtan är inspirerad av den franska tårtan Fraisier som du även hittar recept till här på Katinkas Kitchen och årstiden inte bjuder färska jordgubbar direkt tänkte jag att saffranskokta päron skulle fungera
Hummer- och saffranskokt fänkål, spetskål, gemsallad, levainbröd och apelsinsmörsås. Över 1 800 matintresserade, press, eliten av kockar och annat branschfolk invaderade Stockholms nya konferenscentrum , Stockholm Waterfront, onsdagen 25 januari, för att begå den 29