Saffransfisk recept

Saffransfisk

Saffransfisk

Läcker fisk med saffranssmak serverad med broccoliGårdagens middag blev saffransfisk och broccoli, en otroligt god maträtt med minimal arbetsinsats
Saffransfisk..

Saffransfisk..

I Anna Bergenströms gamla klassiker ”Annas mat” finns ett gott recept på saffransfisk. Saffransfisk (3 pers)
Saffransfisk

Saffransfisk

Lägg den frusna fisken i en trång smord ungsform (brödformen tog jag). Blanda grädden, saffran, paprika, smulad dragon, salt och peppar i en kastrull och koka upp
Saffransfisk

Saffransfisk

Foto. Pia 320 kcal utan tillbehör 1 dl dill (35 g)/ 20 kcal 100 g sparris/ 27 kcal 100 g sockerärtor/ 51 kcal 4 port 600 g hajmal (pangasiusfilé) salt och peppar 4 dl mini fraiché 5% eller 8% 1 dl matlagningsvin 2 tsk maizena redning 4 st soltorkade tomater, den torra typen utan olja 1 pkt saffran 8 potatisar Tillbehör
Saffransfisk i ugn

Saffransfisk i ugn

Sätt ugnen på 200 grader. Dela broccolin i små buketter och lägg dem tillsammans med tomaterna på en plåt på ett bakplåtspapper
Saffransfisk

Saffransfisk

Koka upp crème fraiche och vatten. Låt paprika och purjolök koka några minuter i crème fraichen. Skär bort ev ben i fisken och salta
FISK MED TOUCH AV SAFFRAN

FISK MED TOUCH AV SAFFRAN

saffransfisk -. Recept. FISK MED TOUCH AV SAFFRAN. Januari 18, 2015 09. 40Den här fiskrätten har blivit en ny favorit hos mig
Fisk och saffran ❄

Fisk och saffran ❄

Saffransfisk med morot- & zucchinipasta, toppat med lite hampafrön. Saffransfisk. Saffran i mat, tillsammans med fick och skaldjur, det är helt jäkla underbart det
Enkel saffransfisk i ugn

Enkel saffransfisk i ugn

Det här är en superenkelt recept på krämig saffransfisk i ugn som klassar in i kategorin lyxig vardagsmat utan några problem alls

Saffransfisk i ugn

Recept. Sara Gröndahl. tors, 2013-11-07 20. 10. 4. 833335. 25min. (1). Sätt ugnen på 225°. Skär fisken i skivor, 2-3 cm tjocka

Nillas saffransfisk

Beredning. Häll lite olivolja i en gryta tillsätt saffran och låt smakerna blomma ut. Stek sedan lök och vitlök så de blir mjuka i oljan och saffranet