Skölj all sallad och låt det droppa av lite, medan vattnet rinner av så blanda dressingen och låt stå medan du lägger upp salladen på tallrikar, smula mögelosten och fetaosten över salladen och sen dekorera med fikonen och ringa över dressingen
Blanda alla ingredienser och ställ kallt någon timme före servering. Tips. Krossa saffran genom att knacka med en knivrygg mot den oöppnade saffranspåsen
Mattias och jag gjorde tjälaknul och potatis- och jordärtskocksgratäng med västerbottensost och för att få till en julig twist så gjorde vi en grönkålssallad med halloumi, fikon och apelsin med saffransdressing
Tillaga couscous enligt förpackningen. Lufta med en gaffel och ringla över lite olivolja. Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna tills de fått lite färg
Ugnsrostade grönsaker med saffransdressing. Blanda samman ingredienserna till saffransdressingen och slå över grönsakerna precis när de kommer ut från ugnen