Idag ligger hela världen - åtminstone min lilla värld här ute på vischan - inbäddad i vit florsockersnö, och adventsstämningen börjar så smått infinna sig
Lägg fisken i en smord form. Skiva purjon och fräs i stekpanna. Ha i creme fraichen och bladspenaten. Ha i grädden/mjölken och red av med maizenaredningen
Kalvgryta med tomat och saffranscrème. Det är skillnad på snabbmat och snabb mat. Med en tryckkokare kan du laga långkok på mindre än en timme – från grunden
Högtryck för tryckkokning. Slow cooking är en mattrend som har puttrat på under många år. Trenden främjar närproducerad, hälsosam mat som är tillagad från grunden och kom som en reaktion mot 90-talets snabbmatskultur
Ett recept från ICAs matkasse, väldigt gott. Enkelt att göra. Portioner. 2Sallad1/2 fänkål (1/2 fänkål motsvarar ca 100 g)1 msk citronsaft 1/2 ask körsbärstomater (à 250 g)1/2 rödlök 1/2 påse mangoldskott (à 65 g)Pasta2 port pasta fusilli300 g laxfilé 1 tsk olja salt och peppar1 dl crème fraiche 1/2 g saffranSallad