Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över pärlsocker. pärlsocker. Luciadagen till ära bjuder jag på goda saffransbullarmed fyllning av vit choklad
Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över pärlsocker. Ägg och pärlsocker till garnering. Vansinnigt goda och saftiga bullar med saffran, mandelmassa och vit choklad
Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över pärlsocker. pärlsocker. Vad passar bättre än dessa saftiga saffransbullarmed en härlig fyllning av mandelmassa, smör och florsocker till jul
Börja med att göra en fördeg. pärlsocker. Värm upp mjölken med saffran till fingervarmt och lös upp jästen i mjölken och blanda ihop det med vetemjölet
45 st 50 g färsk jäst 150 g smör eller margarin 2 påsar saffran (à 1/2 g) 1 1/2 dl strösocker 5 dl mjölk 250 g kvarg (10 %) 1/2 tsk salt 1 ägg 17 dl vetemjöl (15-17 dl motsvarar 900-1020 g) Fyllning 200 g rumsvarmt smör eller margarin 1 1/2 dl strösocker 4 tsk vaniljsocker Till pensling ägg pärlsocker Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
När bullarna jäst klart penslar du dem med ett uppvispat ägg och strör över pärlsocker. pärlsocker. Kanelbullar i all ära, men saffransbullarmed mandelmassa är kungen av bullar