Kanelbullar i all ära, men saffransbullarmed mandelmassa är kungen av bullar. Min bror ringde och frågade om jag kunde baka lite saffransbullar åt honom och självklart kunde jag det
Kanelbullar i all ära, men saffransbullarmed mandelmassa är kungen av bullar. Min bror ringde och frågade om jag kunde baka lite saffransbullar åt honom och självklart kunde jag det
Mina "vanliga" kardemummasnurror i ny tappning, pimpade med pistagemandlar och mandelmassa. Tillsätt socker, salt, kardemumma, smöret och nästan allt mjöl
Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. 11 tsk malen kardemumma. 200 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt 200 g mandelmassa 1 tsk malen kardemummaSmula jästen i en bunke. 1Pensla bullarna med uppvispat ägg, strö på pärlsocker och flagad mandel
Tillsätt saffran, strösocker, kardemumma, salt, ägg, smör och vetemjöl. Istället för mina gamla favoriter med vit choklad gjorde vi "Saffrans-florsockerbullar med smörkrämsfyllning" och ger tummen upp