Saffransbulgur recept

Saffransbulgur med kikärtor och grönsaker

Saffransbulgur med kikärtor och grönsaker

En av mina favoriträtter när jag vill att maten ska gå fort och kännas fräsch och lättsam. Det är lite av en vegetarisk pytt i panna för mig där jag slänger när de grönsaker jag har hemma, men den blir god med stekt paprika och zucchini
Persisk kyckling med saffransbulgur

Persisk kyckling med saffransbulgur

Persisk kyckling med saffransbulgur. 4 portioner. 4 kycklingbröstfileér. 1 tsk salt. Marinad. 1 tsk paprikapulver
Morotsbiffar med saffransbulgur

Morotsbiffar med saffransbulgur

Idag kände jag för att göra något lite extra till lunch. Sonen var verkligen vrålhungrig då han vaknade redan 5,30 och åt frukosten tidigare än vanligt
Kycklingsallad med saffransbulgur och granatäpple

Kycklingsallad med saffransbulgur och granatäpple

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram kycklingfilé(er) 0 st salt 1 msk smör 1,5 dl bulgur 6 dl vatten 0,5 tärning(ar) kycklingbuljong 0,5 påse saffran 1 salt 1 st broccoli 1 st granatäpple(n) 2 st avokado 0 st peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal

Lilla Julafton

Lägg salladen på ett fat och varva saffransbulgur, kyckling, avokado, lök, tomater, sockerärter, granatäpple och smulad chevréost
Saffransbulgur

Saffransbulgur

En bulgursallad som passar på julbordet eller varför inte till de glaserade revbenen som finns här på bloggen
Persisk kyckling med saffransbulgur

Persisk kyckling med saffransbulgur

ex med saffransbulgur med mandel och russin, gröna bönor och tjock youghurt. Möra kycklinglårfiléer vända i turkisk youghurt, kryddat på persiskt vis med spiskummin och paprika och stekta i smör är både mycket gott och lättlagat
Glaserade revbensspjäll

Glaserade revbensspjäll

Jag serverade dem tillsammans med Saffransbulgur. Revbensspjäll är gott på julbordet men man kan ju inte äta allt på samma gång så jag gjorde dessa tidigare i julveckan istället