Skålla, skala och mal mandeln. Rör matfettet och sockret smidigt. Tillsätt ägget och rör om. Blanda sist ner mandeln och vetemjölet och arbeta snabbt samman till en deg
Till dagens recept, couscous med saffransbakade grönsaker. Couscous med saffransbakade grönsaker till 4 personer. Couscous med saffransbakade grönsaker till 4 personer
Vad passar då bättre än saffransbak. Saffransbullar med apelsin och vit chokladSaffransbullar med vaniljLussekatter till LuciaKlassiskt saffransbakCa 48 stycken50 g jäst100 g smör5 dl mjölk250 g Kesella2 påsar saffran1,5 dl socker1/2 tsk saltca 17 dl vetemjöl1 äggVaniljkräm
Nä, jag kunde inte hålla mig längre utan körde igång med säsongens första saffransbak idag. Saffran. Jag gjorde det enkelt för mig och gjorde vanliga saffransmuffins men enkelt behöver absolut inte betyda tråkigt för dessa muffins med blev otroligt saftiga och goda