Strimla kyckling, pujorlök och vitkål. 50 gram vitkål. 50 gram vitkål. Busenkel och mycket god wok som tar cirka 15 minuter att tillaga, perfekt för den stressade som behöver få i sig mat snabbt
Strimla vitkålen, skär bort broccolin från stammen, hacka lök och finhacka ingefäran. Jag fick för mig att göra egen sötsur sås, vilket var så mycket lättare än jag trodde
Skölj och strimla vitkålen. De här stekta grönsakerna i en underbar sötsur sås, inspirerad av det asiatiska köket, brukar vi oftast servera till den friterade pankopanerade, falska fisken som ni fick recept på igår
Blanda samman alla ingredienserna till dippsåsen och ställ åt sidan. Rör samman mandufyllningen genom att blanda soja, ingefära, vitlök, sesamolja, farinsocker och fisksås
Bönorna är al dente, den sötsura såsen superb och det stekta fläsket var knaprigt och gott. Till maten serveras rivna morötter och fänkålskryddad vitkål
Serverat med vitlökssmör och en härlig sallad, av grönkål, vitkål, röd lök, cosmopolitansallad, kallpressad rapsolja, pressad citron och en skvätt sötsur sås