1 dl färdig tomatsås (ex. Blanda alla ingredienser i en kastrull. Låt koka upp och sjud sedan såsen i ca 5 minuter, tills den tjocknar något och klarnar
Jag blev väldigt förtjust i en auberginegryta med en lite sötsur smak. Inspirerad av denna smakupplevelse började jag fila på en egen version av aubergine i tomatsås och efter x - antal försök fick jag till en smakbalans som jag var hyfsat nöjd med
Sverige är det enda land som, på detta sätt, serverar bruna bönor med sötsur sås. Fenomenala i matiga grytor, fräscha sallader, chili- och tomatsåser och marinerade till biffen
Vinägern, tomatsåsen och ananasen gör att woken får en god sötsur smak. Jag vet inte hur det är med er, men för mig är "vita bönor i tomatsås" lite av studentmat då det går att köpa till en billig penning
1 burk Vita bönor i tomatsås. Skala och skiva löken, skär eventuellt champinjonerna i små bitar(helst ska de vara hela, men ibland är det svårt att få tag i så småfärska champinjoner)
1 burk Vita bönor i tomatsås. Skölj och ansa resp skala alla grönsaker och frukter. Strimla kål,purjo och paprika samt skiva morötter och skär äpplet och bananen ismå bitar