Dela och kärna ur och skär squashen i skivor. 5 cm squash. Skär kycklinglårfiléerna i bitar. Woka kycklingen i omgångar i en stekpanna med hälften av oljan, så att kycklingen blir brynt och genomstekt
Blanda ananasjuice med soja, tomatpuré, majsstärkelse och vinäger till en sötsur blandning. Rör i den sötsura blandningen, låt den koka under omrörning tills den tjocknar
Hacka löken, skiva eller strimla morötterna och skär squash i bitar. Ska iväg på jobb lite senare men tänkte först tipsa om en enkel och god kycklinggryta med sötsur sås som serveras med nudlar
Sötsura vita bönor. Sötsura vita bönor. 1 liten courgette (squash). Skär alla grönsakerna i mindre bitar. Skala vitlöksklyftan, krossa den med knivbladet och hacka den
sallad med inslag av rädisa, ärtskott, squash och koriander. Trä kött och paprika på grillspett. Blanda kryddmix, soja, olja och apelsinjuice i en form och vänd spetten i marinaden
Enkel sötsur kycklinggryta som jag gärna lagar igen. Martina Detta receptet fick vi ifrån Karin Ca 507 kcal/port 3 port 250 g kycklingfilé 1/2 dl cashewnötter 2 klyftor vitlök 2 chili (eller sambal oelek) 1 tsk färsk ingefära 5 msk olja 1 knippa salladslök 1 dl tomatketchup 3 msk fisksås ( A taste of thai) 1 msk socker 500 g valfria grönsaker, tex paprika, lök, squash el
Blanda samman kokosmjölk, ingefära, honung och sötsur sås. 1 liten squash delad i halvmånar. 1 msk sötsur chilisås. 1 liten squash. 1 msk sötsur chilisås
Till kycklingsovulaki blandade jag ihop Finhackad solovitlök, olivolja, finhackad färsk chili, riven ingefära (färsk den med) sötsur sås (chilisås) flingsalt och grovmalen svartpeppar
Skiva squashen. 1 liten squash. Skala och skiva morötterna. Skala och skär löken i klyftor. Fräs grönsakerna hastigt i olja, tillsätt buljong och grädde