Servera grytan med kokt ris. kokt ris. Skär kycklinglårfiléerna i bitar. Woka kycklingen i omgångar i en stekpanna med hälften av oljan, så att kycklingen blir brynt och genomstekt
Koka riset enligt anvisningar. 500 g sötsur sås t ex Uncle Ben´s. 1 portion ris. Stek upp qournbitarna (som här används istället för kyckling) och häll på såsen, låt småputtra några minuter
Häll över den sötsura såsen över grönsakerna och servera med ris. Jag fick för mig att göra egen sötsur sås, vilket var så mycket lättare än jag trodde
Kycklingen serverades med sötsur sås och kokt ris såklart. Sötsur sås. Sötsur sås. Igår gjorde jag den perfekta frityrsmeten, du vet sådär som det blir på din asiatiska restaurang
Servera grytan omedelbart med kokt ris och extra sojasås. Skär köttet i tunna små skivor. Blanda vinäger, soya, farinsocker, Mai Yen salt och pressad vitlök
Servera med ris. Enda sen jag bodde i England har jag letat efter ett bra recept på sötsur kyckling. Det fanns en kinarestaurang där som hade en så jäkla god sötsur kyckling