1 st rödlök, stor, i klyftor. 400 g bogfläsk, magert, finstrimlat 2 st paprikor, i bitar 1 burk bambuskott à 400 g 1 burk ananas, skivad, 250 g 1 st rödlök, stor, i klyftor vetemjöl raps- eller majsolja till fritering Marinad
4 Vårrullar 4 port ris, gärna jasminris 280 g böngroddar 1 rödlök ca 300 g morötter 75 g sockerärtor 2 tsk vitvinsvinäger 2 1/2 msk olja salt och peppar ca 400 g kycklingfärs 2 msk japansk soja 270 g filodeg bakplåtspapper 1 msk sesamfrön Sötsur dippsås 1 lime 1 dl hoisinsås 1/2 tsk sambal oelek 1 tsk japansk soja 1 msk sesamfrön Till servering 100 g råkostsallad Lägg till i inköpslistan
1Grönsaker1 morot, i halvmånar 1 rödlök, i klyftor 1 spetspaprikor, i munsstora bitar 1 broccoli, i små buketter 0,5 ananas, i bitar olja, till stekning
1Grönsaker1 morot, i halvmånar 1 rödlök, i klyftor 1 spetspaprikor, i munsstora bitar 1 broccoli, i små buketter 0,5 ananas, i bitar olja, till stekning
Skiva morötter, rödlök och rädisor tunt på mandolin. 1 rödlök. Morotssallad2 stora morötter 1 rödlök 8 rädisor 1 dl babyspenat 1 msk olivolja salt och svartpeppar ett gäng dillvippor
1Grönsaker1 morot, i halvmånar 1 rödlök, i klyftor 1 spetspaprikor, i munsstora bitar 1 broccoli, i små buketter 0,5 ananas, i bitar olja, till stekning
– 1 rödlök, tärnad. 1 rödlök, tärnad. Hallå alla matglada vänner, vi får nog konstatera att sommaren är här även om vädret inte hela tiden tycks vara det vi önskar