Tvätta paprikorna och skär paprikaköttet i stora tärningar som harmonierar i storlek med morötterna. Häll kryddorna över grönsakerna när paprikan mjuknat en aning och fått en gnutta färg
5 st röd paprika. 5 st grön paprika. Skär kycklinglårfiléerna i bitar. Woka kycklingen i omgångar i en stekpanna med hälften av oljan, så att kycklingen blir brynt och genomstekt
Dela, kärna ur och skiva paprikan. Tillsätt svamp, sockerärter, vattenkastanjer, purjolök, paprika och ana-nas och låt koka under omrörning i ca 2 minuter. 1 st röd paprika
Skiva purjolöken tunt, samma med morötterna och tärna paprikan. Tillsätt alla grönsaker till den sötsura såsen och låt koka samman och avsluta med 1 msk tamarindpasta. 1 gul paprika. 3 msk färsk ingefära 2 vitlöksklyftor 15 cm purjolök 2 morötter 1 gul paprika 2 tomater 0,5 färsk ananas 5 msk farinsocker 1 dl risvin 1 dl risvinäger 0,5 dl japansk soja 600 g kycklinglårfilé 1 msk tamarindpasta 1 msk honung svartpeppar salt ris, till servering