Till den skar jag en benfri karré i tunna skivor och kryddade med salt och peppar. När solen sken för nån vecka sen så passade vi på att grilla, grilla och grilla
Började med att ta ut fläskkarré och låta den vila en timma i rumstemperatur. Lägger karrén i en lergryta och sätter på ugnen på 80 grader i 12 timmar. Jag lägger köttet i en fryspåse och blandar med 1 dl hoisinsås och 1 dl sötsursås eventuellt lite peppar, salt och kajennpeppar och pressad vitlök. 1 kg fläskkarré i bit. 1 dl sötsur sås
1 påse (1 dl) stir fry-sås (sötsur sås). 300 g strimlat fläsk, t ex karré. Rosta nötterna i torr wokpanna eller stekpanna med hög kant tills de fått färg på ytan
Jag anser att många använder för lite marinad och för "mesiga" kryddor vid marineringIbland gör jag marinaden redan när jag köper hem färskt kött, typ karréskivor, fläskfilé eller kycklingfilé
Recept. Anna Stefansson. mån, 2013-07-15 20. 53. 30min. (0). Skär köttet i ca 4 cm tjocka kuber. Värm en stekpanna (ha medelstark värme), häll i olivoljan och lägg i köttbitarna