Tja, jag fortsätter väl att baka mig igenom "Julens SötaSaker" men i glutenfri tappning förstås. Mycket sött bakande blir det förvisso, men är det nu advent och snart jul så må det väl vara mig förlåtet
Ett bra sätt för mig att få tummen ur och våga prova bak och desserter som inte är min starka sida är temat "Månadens sötsak" på bloggen "Sötasaker" - då blir jag motiverad
Det finns, söta, torra, klara, grumliga saké med mera, mer mera. Saké kallas av vissa för risbrännvin vilket är fel och av andra risvin vilket är lite mer rätt, ännu mer rätt skulle är nog, om jag förstått det rätt, risöl
Plommon är en av mina bästa frukter, så varienda söta och syrliga och i otroligt vackra färger. Okej, nu börjar den här månaden också lida mot sitt slut men eftersom augusti är skördemånaden nummer ett så kommer här lite tips på saker man ska ge sig ut och plocka medan tiden fortfarande finns
Till jul tänkte jag att det skulle vara roligt att göra lite egna presentförpackningar till de saker jag ger bort i julklapp (mycket egetgjort och då passar ju egna presentpåsar och förpackningar extra bra ^_^)
>Weinerbröd, jag gillar inte smördegen och det överdrivna söta, smördegspaj kan ibland gå bra, men lämnar ofta en del av pajskalet då, det blir för mycket
Jag har fått ordnat det bland alla mina papper, skickat iväg brev, kollat upp skolböcker, varit på introduktion till kursen, städat, tvättat, kollat upp en massa saker osv