) För att få den glutenfri, byt ut digestivekexen mot glutenfria digestivekex. Smula kexen i en skål. Botten250 g Digestivekex150 g smör, smältev. Fyllning5 äggulor1 burk kondenserad mjölk, sötad 397 g1 msk finrivet limeskal 1 dl pressad lime (juicen) (4–5 limefrukter). 250 g Digestivekex. 1 burk kondenserad mjölk, sötad
Skeda upp blandningen över kexbasen och släta ut ytan. Blanda kexsmulorna med det smälta smöret och tryck in blandningen i botten av en 20 centimeters kakform med löstagbar botten. 140 g kokoskexsmulor av sötakex
Brygg kaffet och häll kaffet i en vid djup tallrik som det är lätt att doppa hela kexet i. Doppa kexen ett i taget i kaffet och lägg sedan det blöta kexet i en form
Krossa digestivekexen och blanda dem med smöret. (HÄR kan du se hur jag brukar krossa kexen). 20 st digestivekex. Tryck ut kexblandningen i en springform, minst Ø 25 cm. _________________________________________________________________________________Alla mina söta recept hittar du HÄR >> 50 g smör. 20 st digestivekex
Smula sönder kexen i matberedare. Bred över gräddblandningen på digestivekexsmulet. 1 burk sötad kondenserad mjölk. 160 g digestivekex. 200 g digestivekex. 160 g digestivekex. 200 g digestivekex
Det söta får vänta tills i morgon, när jag har tagit ledigt hela dagen. Har fixat cheddarkex med timjan, smördegssnurror med pesto och parmesanchips med pinjenötter
Just nu är jordgubbarna så där härligt söta och de passar perfekt i den här tårtan. Kör digestivekexen i en matberedare till en fin sand (eller krossa kexen i en påse med en kavel)
Som dekoration valde jag färska bär och det bröt av fint mot den söta kakan. Bottnen av digestivekex var förstås härligt spröd och cheesecakesmeten med mild vaniljsmak smakade underbart