Om du vill förvara dina cupcakes, så är det bästa sättet att sätta in dem i en cupecakekartong, eller en plastburk med lock och ställa in den i kylskåpet
Jag är lite trött på tunga, väldigt söta frostings med mycket florsocker och philadelphiaost, som det ofta blir att jag gör, så jag provade en yoghurtfrosting jag hittade hos Tove som har bloggen Baka Baka Liten Kaka
Jennies söta grannar dukade upp värsta salladsbuffén, som vi fick plocka vad vi ville av. Efter diverse tävlingar fick vi slappna av lite, först med kaffe och cupcakes och sedan med karbad
De söta formarna vann jag hos Remsans Bistro. Vaniljmuffins 10-15 st (beroende på formar)50 g smör2 ägg2 dl socker1 dl yoghurt3 dl vetemjöl2 tsk vaniljsocker1 tsk bakpulverSätt ugnen på 200 graderSmält smöret och häll i yoghurtVispa ägg och socker vitt och pösigtTillsätt smör och yoghurtBlanda de torra ingredienserna och vänd ner dem i smetenFyll formar till 2/3Grädda i ca 15 minDet fick även bli några chokladcupcakes toppade med tobleronemousse