Som ni har sett så är sidan ombyggd till en mer ”modern” version och tillsammans med Tailsweep som jobbat hårt för att få alla funktioner att fungera och så som jag vill ha det är nu klart, därav lite långt mellan uppdateringarna på sista tiden
Promenaden hem till Ankis far i eftermiddags togs i medvind och då gick det väl an, men i motvind hem var det mindre trevligt - det blev till att streta och kämpa emellanåt, huga
Tillsätt oatly och smula ner buljongen. Fick inte alls till bilderna. 1000g benfria fläskkotletter (gärna med överflödigt fett bortskuret) 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 gul paprika 1 köttbuljongtärning 2,5dl oatly iMat (min nya favorit. D) 3 tsk paprikapulver 1,5 tsk salt 2krm svartpeppar 7,5dl majs från green giant Gurka eller annat valfritt tillbehör. Skär ner löken och vitlöken (vitlöken delar du bara på 2-3delar) Lägg i i pannan tillsammans med köttet
Fläskkotletter i en krämig sås och ugnsbakad potatisSammanfattning. En utsökt middag med fläskkotletter kokad i en krämig sås och ugnsbakad potatis med en hint av rosmarin serverat med färsk sparris
Tonteki har faktiskt en organisation som är till för att skydda namnet och vad något som kallas "Tonteki" MÅSTE innehålla, för att få kallas just Tonteki
Den här mängden chimichurri räckte till att marinera fyra fläskkotletter i - plus att det blev lite över i en skål för den som ville hälla lite sås över sitt kött när vi hade grillknytis i lördags
Sallad, vinbärsgelé o tunnskivad gurka som tillbehör. Ingen Påskmat än men detta måste ni laga för det var så enkelt o smarrigt nämligen långkokta fläskkotletter i ljuvlig sås